søndag 14. september 2008

Pyramidekort

Dette pyramidekortet lagde jeg til Heidi da hun var konfirmant for to uker siden. Mitt første og foreløpig eneste pyramidekort. Jeg kommer nok til å lage fler etterhvert, for det var moro å lage og gjorde stor suksess.
Bunnen av pyramiden er et kort som kan åpnes, og inni er vår personlige hilsen og en pengekonvolutt.

I made this pyramid box for Heidi for her confirmation two weeks ago. This is my first and only pyramid box so far. However, I'll probably make more, cause it was fun making and was a great success.
The bottom of the box is a card, and inside is our personal message for Heidi and an envelope for the money we gave her.

5 kommentarer:

Gunn (Merete) sa...

Det var skikkelig stilig kort. Jeg har sett og vurdert å lage selv, men foreløpig har jeg ikke prøvd meg på dette. Det ser ganske komplisert ut.

Desiree sa...

Så flott den ble! Tenk at Heidi allerede er konfirmant! Gratulerer! For noen flotte kaker du lagde, og de knallfine bordkortblomsterkrukkene!! FOr en ide, og for et arbeid!
Har mange ganger lurt på om du hadde en blogg, og jammen meg fant jeg den i dag :)
KLem fra Desiree

Gunn Marit Solli Håland sa...

Hei Tove, så kjekt å finne bloggen din. Dette pyramidekortet var jo bare helt utrolig lekkert gjennomført. Ønsker deg en flott helg! Hilsen Gunn Marit

Anita L sa...

Fantastisk flott kort Tove!!!
Det er så gøy hver gang det kommer noe fra din kant, du er utrolig flink.

Gleder meg til vi sees igjen!!!

Turid Mari sa...

Detta kortet va fantastisk nydelig!! :D